Upsala Systemkonsult, UPSYS AB
UPSYS har i över tjugo år verkat som it-konsulter åt små och stora företag. Vår erfarenhet, vårt engagemang och vår analytiska förmåga ger dig många fördelar när du står inför design eller vidareutveckling av avancerade system. Vi har stor kunskap inom systemutveckling, databaser, datakommunikation och ip-telefoni.
UPSYS grundades 1990 av sex eldsjälar med gedigen datakunskap och mångårig erfarenhet. Vi har sedan dess arbetat med systemutveckling och som seniora konsulter. Vår huvudsakliga inriktning är att till våra kunder utveckla högpresterande system på nya och befintliga plattformar, vi förvaltar och utvecklar system samt arbetar med rådgivning.

UPSYS ägs och leds av tekniker och beslutsvägarna är korta. Det fungerar bra för oss, men framför allt är vi övertygade om att det är bra för våra kunder. Med åren har verksamheten växt och utvecklats, och vi är i dag tjugo anställda.

UPSYS har en bred erfarenhet inom telekom, energi, industri och handel. Bland våra nyckelkunder kan nämnas TeliaSonera, Fortum, MySQL och Apoteket.

Med den långa erfarenhet som konsulterna på UPSYS har, och genom att alla har en högskoleutbildning som grund, kan vi erbjuda tjänster inom flera områden. Ser vi till roller, så är vi alltid beredda att ta ansvar för roller som:

* Systemdesigner
* Systemarkitekt
* Senior utvecklare
* Teknisk projektledare

Tekniska områden vi bl.a. jobbar med är t.ex: Linux, Solaris, TCP/IP, C, C++, Java, PHP, Perl, XML och MySQL. Vi sätter en ära i att ha resurser tillgängliga, så att vi kan starta ett nytt projekt med mycket kort varsel.

UPSYS är auktoriserad återförsäljare av MySQL Enterprise-licenser och supportavtal. Vi har kompetens att integrera och optimera MySQL i kundens miljö - nya som befintliga system.


Företagsfakta
Företag:Upsala Systemkonsult, UPSYS AB
Adress:Arrheniusplan 2c
Postadress:75651 UPPSALA
Telefon:018-194300
E-post:
Hemsida:http://www.upsys.se
Grundat år:1990
Antal medarb:20

 Företagets expertområden
Applikationsserver/CMS
Apache Joomla Tomcat

Brandväggar
Cisco PIX

Branscherfarenhet
Detaljhandel Läkemedel Telekom Tillverkande företag

Certifieringar
CCIE MySQL Professional Certification

Databaser
MySQL

Datalagring
Arkivering Datamigrering Lagringsarkitekt NAS SAN

Grid/HPC
Sun Grid

Internet & E-handel
Web Services Wiki XML

Nätadministration & design
DNS SAMBA TCP/IP WAN WLAN/WiFi

Nätteknik
Cisco Router Cisco Switch Ethernet x.25

Operativsystem
BSD Digital Unix Linux Solaris

Projekt, Metoder & Verktyg
Scrum

Säkerhet
Backup Cisco VPN Kerberos Unix/Linux VPN

Utveckling
C#.Net C/C++ Java Perl PHP