No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan .Net
Ange sökord
  
Sida 1  2  3  4  5  6  7  8 

Onesys AB Örebro
Onesys AB är ett konsultföretag baserat i Örebro. Vi arbetar med diverse utvecklingsrelaterade IT-lösningar där våra tre huvudben är systemutveckling, webbutveckling och systemintegration.
Hämta vCard

IceSQL AB Göteborg
IceSQL är en av de bästa systemutvecklingsföretagen i Göteborg. Letar du efter Microsoft dotnet kompetens, Tveka inte, utan ta kontakt med oss direkt!
Hämta vCard
Sepsu Consulting Göteborg
Letar du efter en av Göteborgs bästa systemutvecklare? Jag heter Fredrik Celin och efter flera år i branschen arbetar jag nu som konsult via mitt företag Sepsu.
Hämta vCard
.NetAkademien AB Stockholm
.NetAkademien erbjuder marknaden .NET-kompetens genom att samla oberoende specialister i ett nätverk.
Hämta vCard
Two i Karlstad AB KARLSTAD
Two i Karlstad har spetskompetens inom webbutveckling, främst p plattformarna Lotus Domino samt Microsoft ASP samt .Net.
Hämta vCard
Avensia AB Lund
Avensia AB har fokus på Microsofts teknologier. Inom E-handel har vi en unik kompetens av Microsoft Commerce Server 2007 som är fullt integrerbar med Microsofts affärssystem Navision och Axapta. Tillsammans med kunder och partners arbetar vi med Business to Business och Bussines to Consumer lösningar inom E-handel.
Hämta vCard
Indpro Stockholm
Ett svenskt företag på plats i Indien som erbjuder globala resurslösningar inom IT. Indpro grundades som nordens första bemanningsföretag med specialisering på uthyrning av IT-kompetens på distans.
Hämta vCard
Barycent AB Stockholm
Ledande konsultbolag, grundat 1989, med främsta inriktning - IBM stordator - Z/os. Har dessutom ökat den tekniska kompetensen i bolaget till MS .Net och testledning.
Hämta vCard
Marianne Wartoft AB Uppsala
Konsult inom ASP och MS Access
Hämta vCard
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Secureon AB Göteborg
Secureon erbjuder kompetens och produkter inom licensskydd och licenshantering
Dropit Solna
Dropit är internetkonsulter och experter på att förena strategi, kommunikation och teknik för nätet.
Gatespace Telematics AB Göteborg
Gatespace Telematics är specialister inom Java och OSGi. Mångårig erfarenhet från systemutveckling, design och arkitektur för affärskritiska system.
Bouvet Syd AB Malmö
Bouvet Syd är ett IT-konsultföretag med fokus på Microsofts Dynamics CRM, Sharepoint, .NET och SQL Server. Vi ingår i en norsk koncernt, Bouvet ASA.
Cognitio Consulting AB Göteborg
Cognitio Consulting AB är ett mindre konsultbolag inom IT.
Consid AB Jönköping
Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – dvs. vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den.
Tomas Logik Konsult AB Västerhaninge
Utveckling av programvara till inbäddade elektronik system.
Nostratic AB Kista
Nostratic fokuserar mycket på juniora konsulter, där levereras heta talanger med de flesta kompetenserna. De erfarna konsulerna har stark kompetens inom Java-, .Net-utveckling och Testning.
Kapacitet Malmö
Internetkonsult med inriktning mot CM
RL Solutions Mörrum
Fristående IT-konsult med 15+ års erfarenhet, varav 5 år som fristående.
Altiva AB Stockholm
Utvecklare av webbaserade system. Summera Fokus är en webbaserad produkt för tidrapportering.
Grandezza Konsult AB Stockholm
Gedigen kompetens inom verksamhetsutveckling och IT.
Conevo IT Consulting STOCKHOLM
Conevo IT Consulting erbjuder specialister inom Microsofts teknikplattform vad gäller arkitektur, integration och systemutveckling. Vi har specialister inom SOA, WCF, WPF, mm. Vi har även erfarna projektledare inom Försäkringsområdet.
DKT System ÅSTORP
Specialist på Mamut Bussiness Software. Import, utbildning, anpassningar Gör även hemsidor och kund applikationer/system
SQL Service Stockholm
SQL Service är konsulter specialiserade på Microsoft SQL Server. Vår styrka är att vi snabbt kan reducera komplexiteten i våra kunders SQL-miljöer. Med en reducerad komplexitet ökar effektiviteten – både i SQL-miljöerna och i verksamheten. Genom våra tjänster för konsolidering, drift, prestandaoptimering och rådgivning får våra kunder enklare och effektivare system som ger verksamheten ett bättre stöd och ökar affärsnyttan.
Sylog Sverige AB Kista
Sylog är ett konsultföretag specialiserade inom utveckling, test och integration av programvara och systemlösningar.
NinetechGruppen Karlstad
NinetechGruppen är ett kunskapsföretag inom informationsteknologi.
Passito AB Kista
Passitos medarbete är specialister på process- och produktutveckling inom IT. Våra uppdragsgivare är företag inom telecom och finans, i Stockholmsområdet, med stora och komplicerade IT-system som de vill effektivisera.
Vist IT Ulricehamn
Vist IT är ett konsultföretag inom IT som identifierar och genomför affärs- och verksamhetsförbättringar med hjälp av IT. Konsulterna är specialister på affärsintegration och skapar förbättringar i verksamheten genom att utveckla processer, idéer och IT. Vi erbjuder även färdigutvecklade produkter som kundklubbar, tidregistrering, integrationsprogram mm.
MSC Konsult AB Stockholm
Konsulter för verksamhetsutveckling och systemutveckling

Sida 1  2  3  4  5  6  7  8