No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Web Services
Ange sökord
  
Sida 1  2  3  4  5  6  7  8 
PortWise Kista
PortWise är en av världens ledande företag inom Identitets- och Åtkomsthantering.
Hämta vCard
Synergica AB Stockholm
Synergicas passion är att få människor att samarbeta enkelt och effektivt genom att dela information och kunskap. Sedan 1993 har våra IT-lösningar hjälpt organisationer att effektivisera arbetsflöden, förenkla kunskapsdelning och öka kundnyttan.
Hämta vCard
Wiseweb AB Piteå
Wiseweb AB erbjuder intelligenta lösningar för din satsning på Internet.
Hämta vCard
Indpro Stockholm
Ett svenskt företag på plats i Indien som erbjuder globala resurslösningar inom IT. Indpro grundades som nordens första bemanningsföretag med specialisering på uthyrning av IT-kompetens på distans.
Hämta vCard
Netrix AB Växjö
Skapar och tillhandahåller e-handelsösningar med Visma Spcs-koppling
Hämta vCard
Persistent Solutions Jönköping
Persistent Solutions är ett IT-konsultföretag som arbetar med förvaltning och utveckling av stödsystem, främst inom tele- och datakom. Vi gör även konsultuppdrag inom kompetensområdena, systemutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling. Vi utvecklar och förvaltar dessutom två egna produkter under varumärket Insight och Clavis. Genom åren har vi dessutom utvecklat djup kompetens inom Business Intellegence(BI) området och där vi utför längre konsultuppdrag.
Hämta vCard
Gatespace Telematics AB Göteborg
Gatespace Telematics är specialister inom Java och OSGi. Mångårig erfarenhet från systemutveckling, design och arkitektur för affärskritiska system.
Hämta vCard
KLTech webdesign Skellefteå
Webbyrå i Skellefteå som erbjuder unika hemsidor, renovering av befintliga webbplatser, internetmarknadsföring, webshoplösningar, grafisk design och mycket mer.
Hämta vCard
Iptor Konsult AB Göteborg
Iptor Konsult har samlat konsulter med lång erfarenhet av systemutveckling och systemintegration. Våra konsulter arbetar som mentorer, arkitekter, designers, utvecklare och testare.
Hämta vCard
Decuria AB Stockholm
Decuria är ett IT-konsultföretag fokuserat på projektledning och systemutveckling
Hämta vCard
Giraff Data Konsult AB Stockholm
IT konsulter verksamma inom affärsområdena * Business Intelligence * Ledning och Styrning * Systemutveckling
Altiva AB Stockholm
Utvecklare av webbaserade system. Summera Fokus är en webbaserad produkt för tidrapportering.
Cypoint Systems Innovation Stockholm
Cypoint är ett ledande specialistföretag. Vi erbjuder konsulttjänster och lösningar inom våra kompetensområden som är: -E-business -Information Management -Product Information Management -Mobila lösningar -Identity & Access Management (IAM) -Outsourcing, IT-drift och IT-support
Conevo IT Consulting STOCKHOLM
Conevo IT Consulting erbjuder specialister inom Microsofts teknikplattform vad gäller arkitektur, integration och systemutveckling. Vi har specialister inom SOA, WCF, WPF, mm. Vi har även erfarna projektledare inom Försäkringsområdet.
Mindstone Varberg
Mindstone är ett webbproduktionsföretag som tar fram webbplatser - allt från enkla informationswebbplatser till affärskritiska system.
Nostratic AB Kista
Nostratic fokuserar mycket på juniora konsulter, där levereras heta talanger med de flesta kompetenserna. De erfarna konsulerna har stark kompetens inom Java-, .Net-utveckling och Testning.
Odd Hill AB Malmö
Odd Hill AB bygger informativa och användarvänliga hemsidor och intranät.
Dropit Solna
Dropit är internetkonsulter och experter på att förena strategi, kommunikation och teknik för nätet.
Bouvet Syd AB Malmö
Bouvet Syd är ett IT-konsultföretag med fokus på Microsofts Dynamics CRM, Sharepoint, .NET och SQL Server. Vi ingår i en norsk koncernt, Bouvet ASA.
e-man AB ÖREBRO
Konsulttjänster inom systemutveckling och systemintegration.
db5 Dynamics AB Norrköping
Erbjuder konsulttjänster för utveckling av webbapplikationer, molntjänster samt desktopapplikationer. Främst med Microsoftteknik.
NovaCura AB Hovås
Novacura är ett mänskligt it-företag som, med hjälp av tjänster och egen programvara för affärssystem, effektiviserar och förenklar sina kunders affärskritiska processer.
Kiara AB Stockholm
Genom kreativ problemlösning och spjutspetskompetens skapar Kiara skräddarsydda IT-lösningar som effektiviserar kundens affärs- och kommunikationsprocesser.
Weltgeist AB Borås
It-konsult / teknikkonsult / systemutvecklare inom intelligenta system som kombinerar elektronik, mjukvara och it.
Sybase Sverige AB KISTA
Sybase hjälper sina kunder att ligga steget före i sin informationshantering
Soft Resource AB Stockholm
Vi tillhandahåller Sveriges främsta utvecklare inom EPiServer och Umbraco. Flera av våra konsulter har arbetat med EPiServer och Umbraco sedan uppkomsten av respektive system, en mångårig erfarenhet som få i landet, eller världen för den delen, besitter.
Symbio Stockholm
Symbio är en global partner inom systemutveckling, inbyggda system, test- och mätsystem, kvalitetssäkring samt outsourcad produktutveckling. Vi hjälper våra kunder att utveckla sina produkter och system effektivare. Vi är ett konsultföretag med mycket hög kompetens och erfarenhet inriktade på kunder med höga kvalitets- och effektivitetskrav inom ett flertal branscher. T.ex Fordon, Life Science/BioTech, Telekom, Industri och Bank/Finans/Försäkring. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Kina och USA. I Sverige ligger våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Nolgard AB Karlstad
Nolgard är ett uppskattat företag som tillverkar webblösningar och webbplatser, vi bygger olika typer av forum, e-handelslösningar och andra funktionella funktioner, för webben, stora som små.
Cikado AB Helsingborg
Lotus Notes/Domino samt IBM Websphere specialisterna
Fishbone Systems AB Kista
Fishbone är, sedan starten 2002, specialiserat på portallösningar baserade på Microsofts produkter. SharePoint ingår i alla våra kundprojekt.

Sida 1  2  3  4  5  6  7  8