No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan IBM Rational
Ange sökord
  
Sida 1  2 
DEK Technologies AB Stockholm
DEK Technologies bildades 1999 i Melbourne Australien av Ericsson folk och sysselsätter idag 65 personer. Vi är ramavtals leverantör till Ericsson men jobbar också med andra produkt¬utvecklande företag. Vår inriktning är att erbjuda vår djupa Telecom kompetens som experter i kundprojekt, ofta med långa eller återkommande uppdrag hos våra kunder. Det gör både att arbetet blir roligare och resultatet bättre. Vi täcker alla faser från FPGA/ASIC, Embedded software, Test och Projektledning.
Hämta vCard
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Barycent AB Stockholm
Ledande konsultbolag, grundat 1989, med främsta inriktning - IBM stordator - Z/os. Har dessutom ökat den tekniska kompetensen i bolaget till MS .Net och testledning.
Hämta vCard
Iptor Konsult AB Göteborg
Iptor Konsult har samlat konsulter med lång erfarenhet av systemutveckling och systemintegration. Våra konsulter arbetar som mentorer, arkitekter, designers, utvecklare och testare.
Hämta vCard
Ramscreek AB Sollentuna
Ramscreek AB erbjuder konsulttjänster inom utveckling av mjukvara i C och C++. I företaget finns stor erfarenhet av telekom samt utveckling av mjukvara för inbyggda system.
Hämta vCard
Passito AB Kista
Passitos medarbete är specialister på process- och produktutveckling inom IT. Våra uppdragsgivare är företag inom telecom och finans, i Stockholmsområdet, med stora och komplicerade IT-system som de vill effektivisera.
Hämta vCard
Data Respons Syrén AB Göteborg
Data Respons Syrén erbjuder expertis inom teknisk mjukvaruutveckling och inbyggda system.
Hämta vCard
Agero Stockholm
Agero hjälper företag med snabba förändringar genom ny IT
Hämta vCard
Yekodo AB Helsingborg
Yekodo fokuserar på projektledning, kravhantering, system analys och test av IT-system.
Hämta vCard
Salmi Consulting Åkarp
Konsult inom Projektledning, Projektkontor, Upphandling, Businesscoaching, ERP och CRM
Hämta vCard
AddQ Consulting KISTA
AddQ Consulting skapar affärsnytta för kunder genom specialisttjänster inom test, kvalitetssäkring och effektivisering av IT. AddQ är ett av få svenska IT-konsultbolag som är enbart fokuserade på detta.
i-Seven AB Malmö
Best in IBM Software solutions
Bitmine AB Malmö
Bitmine är IT-Konsulten med fokus på kvalitet och kreativitet
Alcesys AB Stockholm
Alcesys stärker sina kunders IT-satsningar genom att tillföra tjänster inom strategisk rådgivning, systemutveckling och systemförvaltning.
Dynamant AB Stockholm
Dynamants arbetsområde är huvudsakligen i komplexa transaktionsintensiva system integrerat med stordatorn, affärskritiska system, molntjänster, webbaserade mjukvarumoduler och mobila terminaler.
Atrox Development AB Stockholm
Konsulter för både inhouse projekt, samt konsulting hos kund. Primärt inom områdena web och java/j2ee
Lillit konsult Stockholm
Senior konsulting inom användbarhet och projektledning. Stor branscherfarenhet.
Exait AB Piteå
Exait producerar verksamhetsstödjande IT Exait ska vara en ledande leverantör i Sverige av IT-tjänster och produkter som skapar mätbar nytta och framgångsrika kunder. Med ledande avser vi att vara ledande inom mogna teknologier när det gäller kompetens, marknadsandel och lönsamhet. Mätbar nytta ger kunden betydande fördelar och utgör en vinstpotential för Exait. Exait expanderar snabbt och omsätter ca 100 MSEK på årsbasis med god lönsamhet. Vi är idag knappt 90 anställda och finns i Luleå, Piteå, Skellefteå och Stockholm. Bland kunderna märks Vattenfall, SSAB, SEB, Nordea, Mcdonlads, Bravida, TV4, Försvarsmakten samt Kommuner och Landsting. För mer information se www.exait.se
Alfasco AB Stockholm
Konsulting inom med Systemutveckling
Castra West AB Göteborg
Castra har en vision, att bygga ett bolag som endast består av de bästa inom verksamhetsutveckling och IT. Dessa nischade verksamheter skall alla vara bland de bästa i Sverige. Dit når vi genom att erbjuda våra konsulter det vi vet att de vill ha: möjlighet att påverka, bra lönevillkor, och lika engagerade och kompetenta medarbetare som de själva!
Ecru Consulting AB Stockholm
Vi erbjuder konsulttjänster kring utveckling och arkitektur (främst inom .Net), projektledning och metodstöd (scrum, RUP m.m.) samt strategisk rådgivning, i såväl nationella som internationella sammanhang.
Decuria AB Stockholm
Decuria är ett IT-konsultföretag fokuserat på projektledning och systemutveckling. Vi är specialister på att hjälpa företag knyta ihop verksamhet och teknik.
Enabling Sweden AB Malmö
Nordiskt IT-konsultföretag med certifierade systemutvecklare, systemarkitekter, verksamhetskonsulter samt projektledare. Huvudfokus inom teknik: - Microsoft SharePoint - Microsoft .NET
Arkatay Consulting AB Lund
Seniora IT-kosulter, samtliga med minst 5 års erfarenhet. Projektledning och mjukvaruutveckling inom Java, C, C++.
Ergodata AB Göteborg
Specialierade inom realtidssystem, databaser och datasäkerhet
Kodexe AB Malmö
Systemutveckling .Net, gedigen erfarenhet av Microsofts produkter.
Ensofus AB Borås
Vi är ett konsultföretag som erbjuder expertkompetens och utbildning inom arkitektur och systemutveckling på Microsoftteknik.
Glöd IT Stockholm
IT konsulter inom Bank Finans och Spel med fokus på tekniker så som Java, .Net och Cobol.
Kho Torslanda
Konsultspecialister inom projektledning och testledning
Verimentor AB Vallentuna
Specialister på Systemutveckling/arkitektur inom Microsoft Visual Studio .NET 2005 med .NET Framwork 2.0

Sida 1  2