No such file or directory
 Hitta IT-konsulter som kan Microsoft Dynamics CRM
Ange sökord
  
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Giraff Data Konsult AB Stockholm
IT konsulter verksamma inom affärsområdena * Business Intelligence * Ledning och Styrning * Systemutveckling
Hämta vCard
NovaCura AB Hovås
Novacura är ett mänskligt it-företag som, med hjälp av tjänster och egen programvara för affärssystem, effektiviserar och förenklar sina kunders affärskritiska processer.
Hämta vCard
Sirocco AB Stockholm
Vi arbetar med några av världens största leverantörer av CRM applikationer och hjälper våra kunder att snabbare välja rätt CRM-system utifrån företagets specifika behov.
Hämta vCard
Tedkompile AB Malmö
Tedkompile AB, en del av Tedkompgruppen, är ett mycket expansivt IT-konsultföretag baserat i Malmö. Vår affärsidé är att inom valda kompetensområden erbjuda de vassaste konsulterna till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar idag med tjänster, produkter och lösningar inom fem affärsområden: Affärslösningar Beslutsstöd Infrastruktur Mobila lösningar Systemutveckling
Hämta vCard
tait ab Nacka
Tait är specialister på utveckling och test av avancerade IT-system. Vi erbjuder konsulttjänster inom Stockholmsområdet med fokus på arkitektur, systemutveckling, test och metodstöd. Våra konsulter har mycket lång erfarenhet av utveckling och test inom .NET och Java.
Hämta vCard
Svenska Infobyte AB Södertälje
Infobyte arbetar med utveckling, rådgivning samt support och drift. Företaget etablerades 1996 och vi löser årligen drygt tusen uppgifter åt våra uppdragsgivare.
Hämta vCard
Castra West AB Göteborg
Castra har en vision, att bygga ett bolag som endast består av de bästa inom verksamhetsutveckling och IT. Dessa nischade verksamheter skall alla vara bland de bästa i Sverige. Dit når vi genom att erbjuda våra konsulter det vi vet att de vill ha: möjlighet att påverka, bra lönevillkor, och lika engagerade och kompetenta medarbetare som de själva!
Hämta vCard
Enabling Sweden AB Malmö
Nordiskt IT-konsultföretag med certifierade systemutvecklare, systemarkitekter, verksamhetskonsulter samt projektledare. Huvudfokus inom teknik: - Microsoft SharePoint - Microsoft .NET
Hämta vCard
Lindco IT Stockholm
LindcoIT är ett mindre företag inom konsult och produktföretag som levererar utvecklingstjänster inom Microsoft produkter. Det finns kompetens inom .NET, C#, Silverlight, ASP .NET, SQL Server, Reporting Services, XML, XAML m m.
Hämta vCard
Devcore AB Stockholm
Devcore har funnits sedan år 2000, är stockholmsbaserade och är AAA-ratade, Devcore har certifierade .net , sharepoint och episerver utvecklare och arbetar som konsulter med Webbutveckling och systemutveckling av skräddarsydda lösningar samt diverse olika cms för intranät och hemsidor, bland annat arbetar vi mycket med Episerver, Sharepoint och många olika opensource cms. Vi arbetar även med Affärssystem, drift, rapportering och integrationer.
Awave AB Stockholm
Det som utmärker Awave vår expertis inom Drupal och vårt enorma kundengagemang.
Admore AB Västerås
ADMORE erbjuder kvalificerade konsulttjänster för att driva och genomföra IT förändringar. Vi finns med i hela processen, från idé till genomförande. Våra konsulter är mycket drivande och antar gärna nya utmaningar i form av problemlösning, fånga idéer, ta fram strategier och planer samt genomföra arbetet.
eDocuSystem Segeltorp
Ett service företag inom digital dokument hantering
GNS-SE Stockholm
Global Network Solution, www.gns.se, är ett Stockholmsbaserat företag som specialiserar sig på att tillhandahålla hostinglösningar till små och medelstora företag samt till individer.
Firefly Management Lab Stockholm
FMLab är ett bolag med det stora konsultföretagets bredd, leveransprecision och kvalitetskontroller, och samtidigt med det lilla företagets flexibilitet.
S2iT & Media Enskede
Webbutveckling, hemsidor.
TechIn Business Solutions Stockholm
-Verksamhets & Teknikutveckling -Molnet -Infrastruktur -RÃ¥dgivning & Support
Rapid konsult Stockholm
Rapid konsult är specialiserad på att snabbt kunna erbjuda konsulter för kortare uppdrag från en timme och uppåt. I vårt omfattande nätverk har vi omedelbar tillgång till konsulter inom IT, Telekom, Teknik men också ledning, styrning och verksamhetsutveckling..
TGIW Järfälla
TGIW är ett konsultföretag som erbjuder mindre, mellanstora företag och myndigheter att sköta deras IT, såväl drift som installation, support och backup.
IT Helps Consulting Sweden / Suren Azatyan EF Bandhagen, Stockholm
Hej, Mitt namn är Suren och jag är en Microsoft certifierad IT-konsult. Jag har tidigare arbetat med e-handel, CMS, CRM och andra system. De tekniker som jag kan hjälpa till med är bland annat: .Net C #, Asp.net, MVC, JavaScript, HTML, CSS, Microsoft Dynamics CRM. Engelska är det språk som jag brukar använda men jag talar även svenska på medelnivå. Under mitt företag kan jag även erbjuda särskilda optimeringspaket innehållande outsourcing. Dessa gör att jag kan leverera mer IT-utveckling för mina klienter på kort tid. Jag nås på: suren@it-helps.se. Mvh Suren Azatyan
AddWise IT AB Sköndal
AddWise IT AB hjälper sina kunder med att strukturera hållbar arkitektur och utveckling av tjänster och applikationer.
Bitoma AB Hägersten
Vår äffärsidé bygger på att sälja kunskapen om IT och dess funktion och sammansättning.