No such file or directory
 Konsulter som är certifierade enligt MCTS
Ange sökord
  
Altran Sverige AB Malmö
Altran har en ledande position inom Enterprise Content Management (ECM) och Quality Compliance Management (QCM) och fokus på forsknings- och informationsintensiva företag inom såväl privata som offentliga sektorn.
Hämta vCard
Giraff Data Konsult AB Stockholm
IT konsulter verksamma inom affärsområdena * Business Intelligence * Ledning och Styrning * Systemutveckling
Hämta vCard
BI Capability Management AB Huddinge
Med den långa erfarenhet och höga tekniska kompetensen gör att vi kan tillhandahålla de bästa lösningarna för dina datalager och BI-projekt. Vi har experter inom följande, Databas arkitekt, Databas designer, Data Warehouse arkitekt, BI utvecklare, TSQL specialister, ETL utvecklare, QueryPerformance
Hämta vCard
Further AB Sollentuna
Further levererar kvalificerade IT- och konsulttjänster till medelstora tjänsteföretag. Genom Furthers Managed Services upplever kunden fungerande IT utan oväntade överaskningar.
Hämta vCard
Mitega AB Skellefteå
Systemutveckling på Microsofts plattformar med fokus på SQL Server och .NET.
Hämta vCard
Edument AB Helsingborg
Edument är specialiserade på de svåraste delarna inom programmering. Förutom att lösa specifika utvecklingsproblem, agerar våra erfarna konsulter även mentorer och jobbar för att effektivisera hela er process.
Hämta vCard
Osolo Consultant Group AB Stockholm
Certifierade systemutvecklare inom .NET / C# / EPiServer.
Hämta vCard
Dotway Stockholm AB Stockholm
Dotway är ett personalägt företag med seniora .NET-specialister. Vi är Microsoft Guldpartners och har marknadsledande spetskompetens inom bland annat WCF, WPF, Silverlight, Prism/CAG, NHibernate och Windows Azure-utveckling.
Hämta vCard
Onevinn AB Göteborg
Onevinn förankrar intelligent säkerhet hos medvetna kunder genom rätt lösningar inom Information och IT.
Hämta vCard
Iptor Infrastructure AB Solna
Iptor: Transforming Businesses Through Maximized IT Value Iptor is a leading European system integrator and cloud services provider with more than 400 combined years experience. We deliver cloud and managed services utilizing the latest technologies from IBM, VMWare and other respected partners.
Hämta vCard
IT-Total Solna
IT-Total är en leverantör av IT-infrastruktur med genomgående hög teknisk kunskap och kompetens, stort engagemang och hjärta. Vi gör skillnad.
AB Q-App Stockholm
Q-App jobbar med molntjänster och kringliggande tjänster för att underlätta för små och medelstora företag samt sänka deras kostnader. Se vår youtube kanal och video som visar Molntjänster by Q-App http://www.youtube.com/watch?v=z1o6SL7yWH8&feature=plcp
epicraft Stockholm
epicraft AB utvecklar och säljer programvara till mindre företag.
Ensofus AB Borås
Vi är ett konsultföretag som erbjuder expertkompetens och utbildning inom arkitektur och systemutveckling på Microsoftteknik.
RMB Consulting Älvsjö
RMB Consulting startade på i denna uppsättning 2013. RMB Consulting är ett litet bolag med specialist kompetens
SkyPoint AB Stockholm
Skypoint är ett personligt IT konsultbolag med engagerade medarbetare som sätter kunden i fokus. Vi är ett unikt företag som tillhör några av de främsta experterna inom drift och virtualiseringslösningar, baserade på teknologi från ledande tillverkare och leverantörer.
IceSQL AB Göteborg
IceSQL är en av de bästa systemutvecklingsföretagen i Göteborg. Letar du efter Microsoft dotnet kompetens, Tveka inte, utan ta kontakt med oss direkt!
TechIn Business Solutions Stockholm
-Verksamhets & Teknikutveckling -Molnet -Infrastruktur -RÃ¥dgivning & Support
Capenta AB Nacka
Konsultföretag inriktat mot web frontend och fullstack
Treetop Innovation AB Nacka
Treetop tillhandahåller spetskompetens inom utvecklingsorienterade områden med specialitet på Microsofts .NET-plattform.
Netkonsearn AB Huddinge
NetKonsearn AB är ett konsultbolag med inriktning på områderna IT, affärssystem, verksamhetsutveckling, e-handel/e-betalning, utbildning, testning, förvaltning.